Media & Presseskriv

Presseskriv

 

Intervjuer

  • Ny kunnskap gir nye muligheter. 

    Nedenfor finner du en artikkelen hvor Vibeke blir intervjuet AV FYSIOTERAPI om akient kommunikasjon  Hvordan få aktieneten til å ta ansvar?

    − Jeg tror på vennlig oppriktighet og mer på form og bruk av emosjoner enn selve ordvalget i samtaler med mennesker man skal prøve å hjelpe videre i livet. For en aktient er det essensielt å bli hørt og trodd, samtidig som de må oppleve å forstå hva som skjer, og hva de selv kan gjøre.

     

  • Vibeke blir intervjuet om smerter 24. november 2017 
  • David: Snu jobbstress til jobbsuksess

Tidsklemma er noe vi alle kjenner til, men også epost og smarttelefoner kan føre til at man er stressa når man egentlig burde slappe av.

En av de som har kjent på dette ekstra stresset er webdesigneren David Jensen i Oslo. David jobber foran en datamaskin til daglig, men sjekker og svarer på epost med sin iPhone, også utenfor vanlig arbeidstid.

– Jeg kjente etterhvert at jeg ble mer sliten enn jeg burde være. Jeg klarte ikke lade opp batteriene før en ny arbeidsuke startet. Arbeidet ble slitsomt og livet mitt føltes mørkt, fastslår David.

David forteller - "Jeg klarte ikke lade opp batteriene".
David forteller - "Jeg klarte ikke lade opp batteriene".
  • Nina: Jeg skulle egentlig vært ufør!

Nina Halvorsrud-Nilsen var bare 12 år gammel da hun fikk en alvorlig hodeskade. Etter et stygt fall som skadet hodeskallen lå hun helt bevisstløs i en elv, men en venninne dro henne opp på land og reddet livet til Nina.

– Årene etter ulykken var forferdelig, alt av minner fra fortiden var slettet, jeg visste ikke hvem jeg var.

Se video av Nina.

Nina skulle egentlig vært 100% ufør.
Nina skulle egentlig vært 100% ufør.