Kursbeskrivelser:

NÅR KROPPEN IKKE SPILLER PÅ LAG – LÆR AMOVE

Har du kroppsligeplager?

  1. Hjerne og kropp henger sammen
  2. Kom og lær godt samspill med kroppen
  3. Godt å kunne kjenne mer energi i hverdagen

AMOVE er et verktøy for å påvirke kroppsresponser:

  • Programmet er for deg som liker å ordne opp selv
  • Du vil forstå hvordan du kan bevege deg ut av en ubehagelig tilstand
  • Du lærer om balanse mellom fysisk og mental ytelse – for gode og stabile prestasjoner over tid

 

Det er mulig:
På kurset får du undervisning om godt samspill i kroppen – hjerne – tanker – kroppsrespons. AMOVE er en strukturert fysisk teknikk for hvordan du helt konkret skal gjøre det for å få det bedre. Du lærer hvordan du kan kjenne mer overskudd og mindre plager med en gang. Vår indre tilstand er på et vis usynlig, og samtidig helt avgjørende for mestring og vitalitet.

AMOVE teknikken tilpasses deg – slik at du forstå hvordan du kan løse dine helt spesielle utfordringer. Du kan bokstavelig talt tråkke deg ut av dine plager – kjenne mer livsgnist, overskudd og indre ro.

 

HVORDAN FOREGÅR PROGRAMMET

Opplæring i AMOVE teknikken

Dette er en individuell opplæring i en liten gruppe og inneholder følgende agenda:

Dag 1 – Undervisning i menneskelige mekanismer og kroppsrespons

Dag 2 – Demonstrasjon og opplæring i AMOVE
 teknikken

Dag 3 – Individuell tilpasning

 

Du vil i løpet av undervisningen forstå hvordan ting henger sammen og hvordan du kan bevege deg videre. Du arbeider aktivt med AMOVE teknikken og kursmateriellet. Med oppriktig egeninnsats får du best resultat.

Du trenger ikke dele personlige ting i gruppen. Det gjør du i kurshefte og eventuelt i egne samtaler før og etter kursdagene. Du kommer for å lære.

Langtidsoppfølgingen viser varig bedring på egensatte mål og livskvalitet. Over 300 personer har allerede hatt glede av AMOVE programmet. Du undervises i en strukturert tilnærming til å endre egen ubevisst respons i øyeblikket, som holder deg igjen. Dette er et livsmestringsprogram basert på de naturlige menneskelige mekanismene basert på ACT-, NLP- og selvledelsesteori. Du får tak i årsak og forstår hvordan du kan endre for å mestre bedre. Husk hjernen er plastisk – vi endrer oss hele livet. Dette kan vi styre mer enn de fleste er klar over.

Vi tilbyr informasjonssamtale og avklaringssamtale før oppstart – for å sikre deg at du forstår hvordan kurset kan gi deg gevinst. Du får der en nærmere orientering om programmet. Slik finner vi sammen ut om AMOVE kan være interessant for deg. Når du ønsker å delta vil Vibeke veilede deg, slik at vi sikrer oss at du lykkes.

 

Lyst til å lykkes enda bedre – velg AMOVE – i kun 3 dager av ditt liv.

 

Avtal møte: vibeke@ansvarlighelse.no  – tlf 975 31 932

 

 DAG  Lørdag og Søndag + en ukedag
 KLOKKEN  12.00 – 18.00 i helgen og 15.00-20
i ukedagene
 STED  Huitfeldstgate 9a, 0253
www.ansvarlighelse.no
 PRIS  kr 9.900,–

 

 

OM INSTRUKTØREN

Vibeke C. Hammer får eksepsjonelt gode tilbakemeldinger fra sine deltakere. Tilnærmet 90% gir henne 10 på en skala fra 1 til 10. Over 1000 personer har valgt å ta kurs hos henne.

Hun har en bred og dyp forståelse for menneskelige mekanismene som fremmer og hemmer våre prestasjoner. Tidligere arbeidet hun som leder for forretningsutvikling i næringslivet, og opplevde i 2005 å bli gitt opp av helsevesenet og få ME/Utmattelses diagnose. Kroppen fungerte ikke og hun ble overlatt til seg selv. Det tok 3,5 år før hun kom tilbake i jobb. Hun er utdannet i kognitiv terapi hos Norsk Kognitiv forening og tatt coach, hypnoterapi og Lightning Process instruktør utdannelse i London, samt teknisk og økonomisk utdannelse fra Norge.

Nå deler hun sin kunnskap i en håndgripelig strukturert tilnærming, slik at du kan lære å få det bedre med en gang.

 

TILBAKEMELDINGER FRA TIDLIGERE AMOVE DELTAKERE:

Christian, Helsefagarbeider

«Likte veldig godt at jeg fikk en konkret fysisk øvelse og at jeg selv kunne velge hva jeg ville dele. Stemningen på kurset var god, for meg en god del latter. Fikk mye større utbytte enn jeg trodde – AMOVE ble et vendepunkt for livet»

 

Jessica, Jusstudent fra Oslo

”Jeg fikk kurs med Vibeke og lærte fort å mestre hverdagen i en periode av livet hvor jeg var mye sliten. Nå bruker jeg energi på ting som gir glede, istedenfor å henge meg opp i ting som ikke gjør det. Blir det vanskelig å holde motet oppe, vet jeg nå hva jeg skal gjøre. Føles trygt og godt.»

 

Johannes 58 år, Selger  –

«Vibeke var den første som ga meg tro på at jeg kunne komme tilbake i arbeidslivet med alle mine helseplager. Anbefaler deg å gå inn med full motivasjon, da vil du kunne få mye igjen, slik jeg gjorde – Etter mer enn 5 år ute av arbeidslivet, er jeg nå i jobb.»

 

 Andreas fra Bærum

«Sykt digg – Har lært å lindre plager! Og endelig har jeg lyst til å begynne å studere. Skulle ønske jeg hadde fått dette før jeg ikke orket å gå på skolen».

 

Even, Ingeniør

«Litt stolt når jeg ser tilbake. Hadde ingen ide om at det gikk an å gjøre det på denne måten. Svært lurt å lære godt samspill med AMOVE»

 

Cecilie Lone, Selvstendig næringsdrivende

«Når vi hjelper andre, er det viktig å kjenne egne grenser og manøvrere slik at vi holder oss på pluss siden. Tidligere tenkte jeg at det ikke var viktig å ta hensyn til meg selv. Nå opplever jeg at vi alle har det bedre og tonen og formen er gladere.»

 

Inger, Student fra Akershus

«Utrolig deilig å få godt selvbilde – mange ting var så unødvendig vanskelig – det er mye enklere nå! Veldig takknemlig, tusen takk Vibeke»

 

 

 

Stedsbeskrivelse

Vi holder til i 2 etg i Løkkeåsveie, 1337 Sandvika. Kun noen minutter fra buss og Tog. Etter kl 16.00 kan du parkere rett utenfor huset.

Varighet

AMOVE er et program som er individuelt tilpasset. Det strekker seg over den tiden som du trenger. Selve opplæringen går over tre fulle dager.

Målgruppe

DU ER RESSURSSTERK OG VIL VIDERE, UNGDOM SOM VOKSNE

Les mer om Ansvarlig Helse AS

Se flere kurs fra Ansvarlig Helse AS (4)

10 Kurs i Personlig coaching

Påmeldingsskjema